wie zijn wij
LASINTI

Wie zijn wij?

Wij zijn moeder en dochter die naast vele overeenkomsten ook dezelfde passie delen namelijk: het maken van unieke babyshower / kraam cadeau geschenken en het verkopen van babykleding dat zorgvuldig is uitgekozen op uitstraling, pasvorm en kwaliteit.

Waar staan wij voor?

Kwaliteit

Uniciteit

Persoonlijk en klantgericht contact

Est. 2020

Wat betekend ‘Lasinti’ en wat houdt ons logo in?

Wellicht is het u opgevallen dat ons logo op een wiel lijkt en dat klopt. Het wiel verwijst naar de wielen van de voormalige woonwagens die stad en land hebben afgereden op zoek naar vrijheid en talloze avonturen.

De benaming ‘Lasinti’ verwijst daarintegen naar een subgroep onder het reizigersvolk genaamd ‘Sinti’s’ en dat is ook waar onze roots vandaan komt. De kleur goud kan daarom ook niet ontbreken in ons logo, net zoals de kleur rood wat de kleur van het wiel op onze reigersvlag is.

Wist u dat…

  • De blauwe kleur van onze reizigersvlag staat voor het blauw van de lucht.
  • De groene kleur van onze reizigersvlag staat voor het groen van het gras waarop de woonwagens hebben gestaan.
  • De kleur rood van het wiel staat voor het reizigersbloed maar ook zeker voor alle reizigers die strijd hebben geleverd, en door bloedvergieten in de tweede wereld oorlog zijn overleden.

Onze producten

Lasinti groeit graag met de behoefte van zowel de mens als de natuur mee. Onze producten zijn daarom op een verantwoorde manier gemaakt waarin wij rekening houden met het milieu. Zo zijn onze textiel producten voornamelijk gemaakt van 100% natuurlijk katoen en worden geproduceerd volgens de internationale kwaliteitsnormen. Ook zijn de kleurstoffen die in onze textiel producten worden gebruikt standaard 100% kleurstof gecertificeerd. Wij importeren onze textiel producten uit Turkije bij diverse (grote) bekende merken.

Onze service

Wij behandelen onze klanten graag zoals wij zelf ook behandelt zouden willen worden. Daarom besteden wij hier graag veel tijd en aandacht aan.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • U bent altijd welkom om (op afspraak) bij ons langs te komen om de kwaliteit van onze producten te ervaren.
  • U bent altijd welkom om (op afspraak) bij ons langs te komen indien u twijfelt over de pasmaat.
  • Wij houden van feedback en ontvangen graag uw tips en tops. Deze nemen wij dan ook serieus.
  • Wij denken graag met u mee welke producten het beste bij u en uw kindje passen.
  • Wij zijn telefonisch, via Instagram, per e-mail en via WhatsApp elke werkdag van 09.00 tot 16.00 uur bereikbaar.
  • Wij laten onszelf graag zien op evenementen om persoonlijk kennis te maken met onze klanten. Onze aanwezigheid kondigen wij dan ook altijd aan via onze Instagram pagina. Houd deze daarom ook goed in de gaten.